In Memoriam Sylviana van der Schoor

Sylviana van der Schoor
Sylviana van der Schoor

Zondagavond laat bereikte het droevige bericht dat Sylviana van der Schoor is overleden. Met name haar familie, kennissen, maar ook de bewoners van de Beverwaard verliezen in haar een persoonlijkheid.

Ze was eigenaresse van “Haarstudio Sylviana” in het winkelcentrum van Beverwaard. In 2013 vierde zij daar haar 25 jarig bestaan als ondernemer! Verder was zij zeer betrokken met de wijk Beverwaard, die zij een warm hart toe droeg.

Ze had altijd een duidelijke mening, en dat maakte haar zo bijzonder. In de Haarstudio aan de Oude Watering stond voor elke klant altijd een kopje thee of koffie klaar met een koekje erbij. De sfeer met de feestdagen straalde altijd in de Haarstudio, maar ook bijvoorbeeld met het jaarlijkse Halloweenfeest. Juist dan kwam haar creativiteit naar boven met haar medewerkers, en trok ze veel bekijks. Ja, Sylviana was een onderdeel van dit feest, waar zij de kinderen trakteerde op snoep, maar ook met iets hartigs.

In december 2014 wenste wij elkaar nog een prettige feestdagen toe, door de drukte in de Haarstudio was er even geen tijd voor een kop koffie!

Het is duidelijk dat familie, kennissen, en iedereen die Sylviana van der Schoor hebben gekend haar zullen gaan missen. Vanaf deze plaats veel sterkte toegewenst de komende tijd! We zullen haar persoonlijkheid nooit vergeten!

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.