Huis beveiligen? Gemeente Rotterdam draagt bij in de kosten.

Goed hang- en sluitwerk kan gelegenheidsinbrekers buiten de deur houden! Daarom heeft de gemeente Rotterdam een aanbod!

Vandaag viel er, bij bewoners in de Beverwaard met een koophuis, een brief in de postbus van de gemeente Rotterdam. Daar wordt een aanbod gedaan om uw huis beter te beveiligen waar nodig is.

Dit gebeurt via een adviseur van het bedrijf Breur uit Rotterdam. Tot 15 augustus 2016 kunt u zich aanmelden! Daarna ontvangt men een advies met daarin de kosten vermeld. In september beginnen de monteurs van dit bedrijf met installeren van het hang- en sluitwerk na de overeenkomst.

Het mooie van dit aanbod is dat de gemeente Rotterdam de helft van de kosten betaalt tot een maximum van € 350,-. Misschien het overwegen waard om inbrekers buiten de deur te houden?  

4 antwoorden op “Huis beveiligen? Gemeente Rotterdam draagt bij in de kosten.”

  1. Ik heb begrepen dat deze brief alleen naar huiseigenaren in de Beverwaard is gestuurd, met het oog op de naderende oplevering van het AZC is dat wel heel merkwaardig.

  2. Vinden jullie dit niet te schandalig voor woorden , dat de mensen korting kunnen krijgen voor het beveiligen van hun huis , hebben jullie er wel eens over nagedacht , over de vrouwen en hun dochters die straks ook niet meer zonder gevaar over straat kunnen , als jullie dit nu al aan bieden dan denk ik dat er voor de mensen het er niet veiliger op zal zal worden , dus de mensen moeten gewaarschuwd worden en geen korting geven op beveiliging voor hun woning dit is echt schandalig , bedankt nedererlandse regering !

Geef een reactie