Hond krijgt het te verduren in park Oude Watering

Naar nu is bekend geworden is er op nieuwjaarsdag een oudere man lastig gevallen in het park aan de Oude Watering door twee jongemannen. Al vroeg was de man met zijn hond een wandelingetje aan het maken. Ter hoogte van het waterdiabolo kunstwerk werd hij lastig gevallen door de twee jongemannen die waarschijnlijk te veel gedronken hadden, aldus de man.

Op een gegeven moment greep een van de twee de uitlooplijn waar de hond aan was bevestigd via zijn halsband, en begon met de hond daar aan mee rondjes te draaien. Het dier kwam tegen een muurtje terecht. De man die pas gehoord had hartproblemen te hebben, en dit aangaf aan zijn belagers van zijn hond, staakte gelukkig daarop met het mishandelen van zijn hond. Deze heeft er gelukkig niets aan over gehouden.

De man was in het bezit van een telefoon, maar durfde deze uit angst niet te gebruiken daar hij anders misschien wel van beroofd zou worden. Uiteindelijk is de man ontredderd naar huis gegaan na het voorval. Hij heeft dit niet gemeld of enige aangifte van gedaan bij de politie. De twee jongemannen waren verschillend van huidskleur, namelijk blank en getint. Heeft u toevallig dit voorval gezien, neem dan a.u.b. contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.