Herinrichting Cannenburchstraat deels kapot gereden

File in de ochtend, en te smalle rijstroken staan garant voor problemen op het kruispunt Beesdestraat met de Canneburchstraat. Nee het is niet goed te praten dat bestuurders door de nu nog nieuwe kale groenstrook heen rijden, maar wel een gevolg waar een hoop bewoners, al dan niet met een auto, op hebben gewezen. Zij hebben er immers niet om gevraagd dat de herinrichting voor deze problemen gingen zorgen, maar ondervinden dagelijks er de hinder van!

De uitvalsweg Cannenburchstraat de wijk uit lijkt op een akker waar een agrariër zijn land zojuist heeft omgeploegd. Diepe sporen van autobanden zijn er zichtbaar. Het onafgemaakte trottoir gedeelte, gelegen voor de ingang van de auto dealer/garage, ligt alweer los. Geen sterveling die hier gebruik van maakt! Deze is dus nog steeds niet gereed, omdat die eigenaar niet wil meewerken aan verplaatsing van zijn in-uitgang van zijn terrein.

De bushalte die men heeft opgeheven was een mooie gelegenheid om te gebruiken voor bestuurders die minder bekend waren in de Beverwaard. Even parkeren om je te oriënteren via een stratenkaart welke kant je moest oprijden was handig. Dat werd een groot voertuig bijna fataal door de zompige ondergrond!

De bedenkers van plannen zullen zich nu toch moeten afvragen of het beoogde effect tot zijn recht komt met deze herinrichting en of deze ooit afgemaakt wordt? Dat antwoordt is dus, nee. Volgend jaar zullen er ook nog bomen aangeplant worden, dan wordt het in ieder geval een stukje groener.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.