Grote zorgen om gebruik parken Beverwaard

Park langs A16
Park langs A16

De eerste zonnestralen leveren alweer de nodige problemen op in de parken van de Beverwaard. Het park aan de Schinnenbaan kreeg het een paar weken geleden te verduren door jongeren die daar tot in de late uurtjes hun eigen feestje vierden, en de nodige rotzooi zoals plastic tasjes, en al dan niet kapot gegooid glas op het gras, en voetpad achter lieten. Ook afgelopen weekend was er weer glas te vinden op het voetpad.

Het kon nog erger, want in het park aan de A16 ter hoogte van de Geullestraat ging het afgelopen weekend totaal fout (zie foto’s). Ter hoogte van de grote vijver was men aan de BBQ gegaan, en had men het afval achtergelaten. De hondenbezitters die daar langs liepen hadden hier geen goed woord voor over. Een schandalige toestand hier in het park, aldus een van de bezoekers.

Foto park A16
Foto park A16

Het park in zijn geheel ligt overal vol met blik, glas, en pakken met folders en kranten. Waarschijnlijk hebben de lopers van deze krantjes een oplossing bedacht om snel door hun ronde heen te komen. Ook bewoners gooien vaak na het opknappen van hun tuin de overtollige tuinafval in het park. Overal zie je hopen met grond liggen die illegaal gestort wordt in betreffende park. Al met al geeft dit een beeld die niet de indruk geeft dat je door een park heen loopt