Gebiedscommissie IJsselmonde organiseert verkeersveiligheid bijeenkomst

Kruising Koninginneweg
Kruising Koninginneweg

De Gebiedscommissie nodigt de IJsselmondenaren uit om te komen praten in een bijeenkomst op donderdagavond 23 oktober. De avond zal in het teken staan van de situatie rondom het kruispunt aan de Koninginneweg/van Hoogstratenweg/ Roelantweg in Oud IJsselmonde. Daar vond een ongeval plaats waarbij een scooterbestuurster zwaar gewond raakte. De bewoners willen dat het betreffende kruispunt veiliger wordt. De voorzitter van de Gebiedscommissie wil hiervoor meer aandacht krijgen, en de verkeersveiligheid vergroten om samen met de bewoners naar een oplossing te zoeken hoe dit gerealiseerd kan worden. Met deze bijeenkomst wil men aandacht vragen bij het College van Rotterdam, en de verkeersveiligheid hoger op de agenda te krijgen.

Vooraf doen zij dit d.m.v. een demonstratieloop in Oud IJsselmonde. Hoewel deze bijeenkomst in het teken staat van de verkeersveiligheid van het kruispunt aan de Koninginneweg, is een ieder vrij om overige onveilige situatie’s in IJsselmonde aan te dragen.

Bewoners kunnen zich verzamelen om 18:30 uur, in de Boksschool van ‘I Believe’. Om 19:00 vind een korte demonstratieloop plaats, en daarna wordt de bijeenkomst voortgezet om 19:30, in de Adriaen Janszkerk in Oud IJsselmonde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.