Gebiedscommissie nieuws

Gebiedscommissie IJsselmonde bijeen.

De gebiedscommissie van IJsselmonde is gisteravond 27 november bijeen geweest voor haar openbare vergadering!

Er waren een aantal insprekers betreffende het AZC, daarnaast waren er complimenten aan het adres van de GC IJsselmonde van een bewoner inzake de asbestproblematiek in de Beverwaard.

Een bewoner uit de wijk Klein Zomerland had drie punten voor de commissie. Berichtgeving omtrent fundering onder de wijk Klein Zomerland, het leegstaande gebouw aan de Pelmolenstraat en groenvoorziening in deze wijk!

Er was ook een inspreker die betrokken was bij de Wijkbus van IJsselmonde! Hij kaarte de verkeersproblematiek aan bij het Maasstad Ziekenhuis. Eigenlijk is het daar elke dag een chaos voor de hoofdingang met het afzetten en ophalen van passagiers. De buurtbus ondervindt daar veel hinder van.

Namens Het Levenslooppad werd er een boom overhandigd aan de Gebiedscommissie van IJsselmonde!

De commissie is zelf nog niet te vreden met de afhandeling van de vragen die door burgers worden gesteld tijdens hun vergadering. Wordt bij de eerstvolgende interne vergadering over gesproken.

Diverse bewonersinitiatieven zijn weer ondersteund door de commissie, die veelal te maken hadden met Sinterklaas!

Verder waren er presentatie’s door de gemeente over nieuwbouw in IJsselmonde. Het betreft hier de (nieuwbouw)plannen op Smeetsland Noord en Park de Twee Heuvels met het eiland van Brienenoord! Op het eiland praten we over een natuurlijke getijde impuls!

Als laatste werd er ook nog gesproken over een stukje communicatie van de commissie vanuit het gebied IJsselmonde. Dit krijgt ook nog een vervolg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.