Feestelijke aftrap 50 jarig jubileumjaar Keizerswaard

J. van Rietschoten en Burgemeester Aboutaleb

Vandaag, zaterdag 9 maart, heeft het winkelcentrum Keizerswaard een feestelijke aftrap gegeven van haar jubileumjaar.

Voorzitter van de winkeliersvereniging Jur van Rietschoten schoot terug in de tijd wat er toen allemaal gebeurde in de wereld 50 jaar geleden! Het winkelcentrum werd destijds toen geopend door Prins Claus.

Burgemeester Aboutaleb was  aanwezig om met een speech de festiviteiten voor deze dag en het komend jaar ingang te zetten. Dit deed hij d.m.v. het aansnijden van een 50 meter lange cake, opgemaakt door de Horeca Vakschool uit Rotterdam.

Voordat hij dat deed was er nog eerst een ondertekening door partijen voor een renovatie die als het goed is binnenkort gaat beginnen en dit jaar nog zal worden afgerond! Dit alles onder toeziend oog van het vele publiek die inmiddels op één vd twee grote pleinen in grote getale aanwezig was.

Velen onder hen haalden herinneringen op uit de oude situatie toen het winkelcentrum nog niet helemaal overdekt was tot midden jaren “90  . Die was te zien op een foto van een etalage die door de eerste burgervader werd onthuld! Daarna deelde hij zelf mede de aangesneden lekkernij uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.