Extra verkeersdrukte in Beverwaard door afsluiting Rotterdamseweg

De Beverwaard kan tot 22 augustus extra verkeersdrukte verwachten in de wijk. Vooral op de belangrijke verkeersader Cannenburchstraat, Rhijnhauwensingel, Schinnenbaan en Beverwaardseweg zal de drukte merkbaar zijn.

Er vindt de komende weken een reconstructie plaats van de kruising Rijnsingel-Rotterdamseweg, en de A38 bij Bolnes. Deze laatste geeft toegang tot de A15 en A16. De automobilisten die langs de Beverwaard willen rijden richting de snelweg krijgen ter hoogte van van het kruispunt met de Beverwaard te maken met een afsluiting van de Rotterdamseweg. Dit betekent dat alle automobilisten vanaf 21:00 tot 5:00 uur door de Beverwaard heen moeten rijden.

De drukte was afgelopen vrijdagavond goed merkbaar in de wijk, want Feijenoord speelde een thuiswedstrijd. Na 21:00 kregen de supporters die huiswaarts keerde te maken met de omleiding. Deze duurt nog wel even, maar alleen in nachtelijke uren dus. Helaas zijn deze werkzaamheden, en de mogelijke verkeersdrukte niet direct onder de aandacht van de bewoners van Beverwaard gebracht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.