Eenrichtingsweg tussen Limbrichthoek en Keppelland

Wederom krijgt de Beverwaard een eenrichtingsweg erbij. De weg wordt ingesteld met uitzondering van fietsers en bromfietsers op Neercanneplaats, en in het verlengde daarvan op een deel van de Goedenraadweg tussen Limbrichthoek en Keppelland.

Volgens het verkeersbesluit zal de gemeente daar de benodigde borden gaan plaatsen als de eenrichtingsweg van kracht wordt. Zover is het nog niet, want er kan altijd nog een gemotiveerd bezwaarschrift tegen ingediend worden door belanghebbende. Zoals het er nu uit zal zien lijkt het dat de verkeerssituatie aldaar er alleen maar beter van wordt. Hoewel dit wel even zal moeten wennen bij autobestuurders.

Dit is de tweede straat in de wijk die nu tot eenrichtingsweg wordt gemaakt. Eerder werd het smalle Gronsvelderf al tot een eenrichtingsweg gemaakt. Ook de bovengenoemde straten zijn behoorlijk smal en het onderling passeren van voertuigen gaat vaak moeizaam. Hoewel de motivatie van de gemeente niet aanwezig is zal dit de enigste logische reden zijn om de straten tot eenrichtingsweg te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.