Consternatie tijdens schietsessie van handboogver. USV

Terrein USV via Google maps
Terrein USV via Google maps

Vandaag was er enig consternatie in een zijstraat van de Beverwaardseweg. Aan het einde van deze straat ligt het complex van USV die gebruikt wordt voor meerdere sporten waaronder een handboogvereniging.

Normaal gesproken wordt er gebruikt gemaakt van een aanwezige overdekte hal om te schieten, maar vandaag waren de schutters buiten de hal op hun terrein met schieten op een target.

Dit gaf enige consternatie voor passanten die gebruikt wilde maken van het kleine looppad aan de Arthurweg die leid naar het hondenuitlaatveld. Dit lag op dat moment achter de schietzone van de target. Passanten werden gemaand om daar niet te komen daar het toch duidelijk om een stukje openbare weg gaat.

De vraag is nu of de handboogvereniging zomaar een stuk van de openbare weg kan claimen tijdens hun schietsessie die normaal dus binnen plaatsvindt. Als zij dat wel mogen moeten er dan geen voorzorgsmaatregelen worden genomen? Kortom onduidelijkheid omtrent deze gang van zaken, waarbij aangetekend dat USV nog niet benaderd voor uitleg!

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.