Clubverzamelgebouw Varkenoord nog lang niet gereed

Bouw clubverzamelgebouw Varkenoord

Op 2 september a.s. beginnen de amateurvoetbalcompetities voor het seizoen 2017/18. De verenigingen die nu nog onder hun eigen clubnaam voetballen op sportcomplex Varkenoord gaan de fuseren op 30 juni! Dan valt het doek voor DHZ, s.v. Lombardijen en Maasstad/Tediro. Zij gaan dan onder de nieuwe naam FC IJsselmonde verder.

FC IJsselmonde, betrekt samen met RV & AV Overmaas, welke zelfstandig blijft, en Hockeyclub Feijenoord het nieuwe clubverzamelgebouw op Sportcomplex Varkenoord. Elk krijgt een deel van het gebouw tot hun beschikking in de vorm van een kantine. Met de bouw wil het de laatste tijd niet zo vlotten de laatste weken!

Vandaag zien we dat er nog veel werk verzet moet worden, niet alleen aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde van het gebouw. Bij zowel de kantine alsmede kleedkamers, en niet te vergeten de infrastructuur om het gebouw zelf nog moet men flink doorwerken om alles op tijd af te krijgen.

Als dat eenmaal gereed is dan moeten de verenigingen zelf nog gaan inrichten, en daar gaat ook nog enige tijd overheen om dit te realiseren. Overigens neemt de gemeente Rotterdam de organisatie van dit gebouw op zich, te denken aan de indeling van de velden en onderhoud van het pand!

Hockeyvelden voor HC Feijenoord

Als de bouwer het niet redt is er nog geen man overboord, de (kunstgras)velden, ook voor het hockey, zijn inmiddels dan wel gereed om de competitiestart te maken. De huidige onderkomens van de verenigingen staan er dan nog! Dus daar kan men nog eventueel op terugvallen als het nodig mocht zijn, maar deze moeten officieel per begin september worden opgeleverd! Met de bouwvak vakantie nog voor de deur zou dit wel eens erg krap gaan worden of het clubverzamelgebouw op tijd in gebruik genomen kan worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.