Busvervoer over van Brienenoordbrug gestremd tijdens werkzaamheden.

Het busvervoer over de van Brienenoordbrug ligt na 21 juli plat. De brug krijgt op diverse plaatsen onderhoud en de parallelrijbaan is in verband hiermee afgesloten. Het fietsgedeelte op de brug blijft bereikbaar. De bussen zowel van de RET als Arriva blijven dan steken op de Zuidkant, en zullen hierdoor een andere route krijgen en/of ingekort zijn..

Vanaf dinsdag 21 juli 2015 vanaf 21:50 uur t/m zondag 02 augustus 2015 einde dienst rijdt bus 83 een gewijzigde route. Na de halte Roelantweg draait de bus via de Tristanweg, Benedenrijweg en Koninginneweg terug naar busstation Keizerswaard.

Van woensdag 22 juli 2015 vanaf aanvang dienst t/m zondag 02 augustus 2015 einde dienst is er een gewijzigde ingekorte route voor bus 183. De bus rijdt dan niet verder dan busstation Keizerswaard. Vanaf dit punt rijdt de bus weer naar Barendrecht.

Dezelfde datum en tijd geldt ook voor buslijn 140. Deze rijdt een gedeelte van buslijn 83 richting Slikkerveer. Bij het kruispunt van de Koniginneweg gaat deze bus linksaf via de van Hoochstratenweg richting de Oostdijk. Daar gaat de bus zijn normale route weer rijden richting Slikkerveer.

Buslijn 245 vanuit Ridderkerk rijdt vanaf aanvang dienst op 22 juli t/m 3 augustus 5.00 helemaal niet!

Keizerswaard wordt dan het OV knooppunt om over te stappen op tramlijn 23 richting Rotterdam centrum. Vanaf Metrostation Beurs kunt reizen richting Metrostation Kralingse Zoom  Hierdoor moet men wel rekening houden met extra reistijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.