Buitenactiviteit “Braakliggen” op eiland van Brienenoord

Evenement “Braakliggen” op Eiland van Brienenoord

Het wordt mooi weer, kom zondag alleen, met je vrienden of met je geliefde en/of kinderen Braakliggen!

Gedurende het jaar 2017 transformeren we het oude zomerkampgebouw op het Eiland van Brienenoord. Het oude pand verdwijnt. Met zo veel mogelijk onderdelen van dit oude pand ontstaat een nieuw gebouw: Buitenplaats Brienenoord. We hebben deze herontwikkeling ingedeeld in vier fasen: oogsten, braak liggen, zaaien en bloeien. Op dit moment liggen we braak.

Het oude pand is er niet meer. Daarom gaan we op 28 mei Braakliggen. Een lezing en een voorstelling over het ogenschijnlijk niets doen, over rusteloze rust. We zullen proberen te ontroeren, blij te maken, tot nadenken te stemmen en rust te bieden. Er is iets te eten en de happening is bedoeld voor mensen van alle leeftijden.

Performance: Hok Tan, Muziek en beweging: Ischa Statie, Tekst: Sander Zweerts de Jong, Gemaakt met: Marieke den Dulk en Fransje van der Meulen. Muziek: Ischa
Lezing door Bas de Groot (stadsboer, melksommelier, mede-oprichter van Uit je Eigen Stad), Voedsel gemaakt door Vrouw Hennink.
En nog meer muziek met de Aardappeleters!

SPECIALE OPROEP voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar: neem je opgeladen tablet, ipad, scherm mee, er is geen wifi, dus zorg dat je iets op je tablet kan doen zonder wifi en neem een koptelefoon mee als je die hebt!

Kortom:
Happening: Braakliggen
Waar: Eiland van Brienenoord
Datum en tijd: 28 mei van 17.00-19.00 uur
Kosten: volwassenen 10 euro inclusief eenvoudige maaltijd, kinderen: GRATIS
Gewone en speciale Vrienden van Buitenplaats Brienenoord: GRATIS

Laat weten of je komt -en als je tussen de 5 en 12 bent of je je scherm ook mee neemt- via rineke@buitenplaatsbrienenoord.nl

Foto: Buitenplaats Brienenoord

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.