Twee brievenbussen afgesloten

PostNL heeft de maatregelen in Beverwaard doorgevoerd afgelopen week t.a.v. het verminderen van brievenbussen! Kort geleden viel er in de wijk een brief van het bedrijf bij de bewoners op de deurmat dat men voornemen had om brievenbussen te sluiten!

We zien dan ook dat vanaf vandaag twee brievenbussen volgens de informatiebrief zijn afgesloten, namelijk op de Neijenrodeweg en aan de Cannenburghstraat. Deze kunnen niet meer gebruikt worden!

Tegen de sluiting van de brievenbussen in IJsselmonde was door de gebiedscommissie van IJsselmonde nog wel gereageerd via een brief naar PostNL, overigens zonder resultaat liet zij weten aan deze website.

Het enigste wat duidelijk werd uit het antwoordt van PostNL, naar de gebiedscomissie toe, dat de brievenbus in het winkelcentrum op de Oude Watering vermeld staat onder de Fleringenstraat. Deze blijft gewoon staan onder die naam liet PostNL weten!

De brievenbussen waar vanaf nu de post nog in kan geworpen kan worden staan op de Schinnenbaan bij huisnummer 1. Voor de IJsselburgh huisnummer 130. Herinckhavestraat bij huisnmmer 14, en op de Oude Watering in het winkelcentrum!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.