Bord met “Omgangsvormen Beverwaard” vermist

Onthulling 2013, bord Omgangsvormen in Beverwaard

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u iets mist? Vast wel, als u bijvoorbeeld in uw auto wilt stappen en tot ontdekking komt dat deze niet meer op de plaatst staat waar u hem achterliet. Grote kans dat uw ‘Heilige Koe’ is gestolen?

Nu had ik het gevoel dat ik de laatste tijd ook wat miste, ik wist alleen niet wat. Telkens als ik op de Schinnenbaan reed met mijn auto, en de trambaan overstak, en naar links moest kijken, zag ik wat ik miste, maar ik kon mij niet bedenken wat!

Aan de zijkant van de pui van de IJsselburgh hing toch altijd al een bord dacht ik, en die hangt er nu nog steeds. Daar was ik honderd procent van overtuigd. Ik ben toen er heen gelopen en heb er vijf minuten staan staren naar dat bord aan die pui, aandachtig kijkend en onderzoekend. Wat was er nu met dat bord aan de hand, het hing er toch?

Toen schoot het mij te binnen, want het bord wat daar hing was een ander bord dan die in 2013 is opgehangen. Toen stonden er bewoners van de IJsselburgh samen met een aantal kinderen van een school uit onze wijk daar. Door een bestuurslid van Woonbron en voormalig bestuurder van de deelgemeente IJsselmonde werd het bord met ‘Omgangsvormen in de Beverwaard’ onthuld. Overigens hangen er elders in de wijk nog meer van dit soort borden met uitspraken over respect een dergelijke.

Nu is dat bord dus verdwenen en hangt er informatiebord aan die pui over de renovatie van de IJsselburgh, overigens niet op dezelfde plaats. De vraag is nu waar is dat bord met de ‘Omgansvormen in de Beverwaard’ gebleven. De tekeningen die erop stonden waren gemaakt door de kinderen van de scholen in de Beverwaard! Dus als u enige informatie heeft over wat er nu gebeurt is met dit bord, dan zou dat welkom zijn! Alvast bedankt namens de kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.