BNN opnames voor ‘Je zal het maar hebben’ bij Judover. Hashi

IMG_0225

Gek in je hoofd, altijd een piep in je oor of een hoofd dat altijd naar links staat; je zal het maar hebben. Ontmoetingen met jongeren met een aandoening.

Een paar weken geleden werd Hashi benadert door BNN of wij kandidaten hadden voor dit programma. Callam de Ruiter, een G-judoka werd door Hashi benadert of hij aan dit programma wilde mee werken. Uiteindelijk werd er ingestemd om opnames te maken voor dit programma met Callam bij JV Hashi. Eerst moest er nog wel een selectie plaatsvinden voor  ’Je zal het maar hebben’.

Vandaag waren dus de opnames door omroep BNN in de Dojo van Judovereniging Hashi aan de Beverwaardseweg 500. Callam werd door de programmamakers gefilmd in zijn dagelijkse leven. Wat betekent dit voor hem, hoe gaat hij hier mee om, en ook zijn directe omgeving die hier mee te maken heeft.

Zo belandde Callam op de tatami van Hashi om opnames te maken samen met de presentator Tim Hofman die ook het judo beheerste. Ook Jos Kuiten, Ed Koedood, en Remo Schouten waren hiervoor aanwezig. Om niet veel meer te verklappen moeten jullie maar zelf naar deze aflevering gaan kijken met Callam en Tim. Waarschijnlijk wordt de uitzending ergens in maart 2015 pas uitgezonden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.