Bliksembezoek wethouder Eerdmans aan Beverwaard

H. Kock(m), Weth.J. Eerdmans(l)

Onder de naam “Sprokkeltoer IJsselmonde” bracht wethouder Eerdmans van Rotterdam vandaag een bliksembezoek aan Beverwaard. Wat kwam hij precies doen op deze prachtige lentedag in de wijk? De wethouder komt op 28 maart  voor een bijeenkomst naar de Beverwaard(zie voorgaande bericht). Misschien had het daar mee te maken?

Wijkconciërge H. Kock liet hem vandaag de in nieuwe aanbouw zijnde speeltuin aan het Hunenborgplantsoen zien. Als alles volgens plan verloopt zal deze aan het einde van de week klaar zijn.

Daarna trok het gezelschap, waaronder ook de gebiedsdirecteur van IJsselmonde mevr. Zeegers, richting Herinckhavestraat. Daar is onlangs ook een nieuwe speeltuin aangelegd, en niet een gewone! Het is een “Plug en Play” speeltuin. De speeltoestellen die hier in staan kunnen bijvoorbeeld na een jaar of twee gewisseld worden met een andere locatie. De aanwezige kinderen keken even op van het hoog bezoek vanaf de Coolsingel, maar Eerdmans sprak hen toe vanachter het spreekgestoelte, of was het een bar?

Weth. Eerdmans spreekt jeugd Beverwaard toe.

 

 

 

 

 

 

Foto: Beverwaardigheden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.