Bewoners bijeenkomst na schietincident Rhijnauwensingel

Burgemeester A. Abhoutaleb

Afgelopen donderdagavond was er in de Focus een bijeenkomst omtrent het schietincident op de Rhijnauwensingel. Hiervoor waren bewoners uitgenodigd via een brief uit de directe omgeving van het incident.

Burgemeester Abhoutaleb was hoogstpersoonlijk aanwezig om de gebeurtenis toe te lichten in een plenaire bijeenkomst naar de bewoners toe. Daarnaast waren ook (wijk)agenten, medewerkers van Gemeente Rotterdam en slachtoffer hulp aanwezig.

Vanmiddag stond er een speciale ingerichte auto van Toezicht en Handhaving Rotterdam aan de Rhijnauwensingel. Hier konden mensen terecht met vragen, informatie of een gesprek voeren over het incident.

Direct na het incident is en speciaal team opgezet om de zaak in onderzoek te nemen. Dit team wil weten of er mensen zijn die de vluchtauto gisteravond of vannacht hebben zien rijden? Overigens denkt de politie de vluchtauto gevonden te hebben. Die is uitgebrand teruggevonden in Ridderkerk. Het bleek om een donkere type Audi te gaan! Gestolen in Rotterdam West, en was voorzien met gestolen kentekenplaten uit Rotterdam-Ommoord. Een getuige heeft het kenteken JF-361-K genoteerd i.v.m. aso rijgedrag van de bestuurder na het incident.

Heeft u informatie omtrent dit schietincident dan kunt u bellen naar de volgende telefoonnummers.

Politie 0900-8844

Team Criminele Inlichtingendienst 079-3458999

Camerabeelden kunt u delen via www.politie.nl/upload

Spreekt u liever iemand van de gemeente? Mail naar de wijkmanager van de Beverwaard Theo Kion, via mail adres t.kion@rotterdam.nl. Of mail naar veiligheidsloket@rotterdam.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: