Beverwaarders slaan alarm omtrent vuil naast afvalcontainers

Het is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg! Na een paar foto’s te hebben geplaatst op het Facebook door deze website betreffende het vuil dat naast de ondergrondse containers staat, komen uit meerdere delen van de wijk foto’s van bewoners met soortgelijke problemen in hun straat of omgeving. Beverwaarders gaan er onder gebukt in sommige straten en slaan alarm tegen de Beverwaardigheden. Ze zijn het zat om telkens tegen een vuilnisbelt aan te moeten kijken die veroorzaakt wordt door hun medebewoners.

De laatste weken is het schering en inslag met het plaatsen van vuil naast de containers. Plasticzakken met huisvuil en grofvuil, je kunt het zo gek niet bedenken alles wordt er neergezet onder het mom van, “ik ben het kwijt”! Deze slechte mentaliteit van normen en waarden leidt tot razernij van andere bewoners die het goed voor hebben met hun wijk. Zij keuren deze actie’s ook resoluut af via het Facebook.

Vooral die plasticzakken met huisvuil trekken naast de container ongedierte aan, zoals ratten. Vogels weten er ook wel raad mee, en mochten er nog resten van vis in zitten dan is een kat ook heel blij! De smurrie ligt dan over straat naast de container, en met de huidige buitentemperaturen gaat het ook nog eens ontzettend stinken.

Grofvuil is de gewoonste zaak van de wereld om deze ernaast te zetten in de weet dat iemand anders toch wel de gemeente belt! Afgezien van het vieze aanblik die in de wijk ten toon gespreid wordt stoort men zich op dit moment er vreselijk aan. De boetes die men opgelegd voor verkeerd huisvuil aanbieden bedraagt €115,=!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.