Tygo en Kevin lopen Night Run voor KiKa

Tygo (l) en Kevin (r)

Twee jonge Beverwaarders Tygo Lok en Kevin vd Berg zetten zich op 18 april in voor KiKa tijdens de Night Run. De 10 km die ze moeten volbrengen gaat op Rotterdam Zuid plaatsvinden rondom en door het Zuiderpark. Met deze 10km hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen of eerder gezegd bij elkaar te hardlopen!
Tygo en Kevin zijn beide 14 jaar oud en zijn maatjes op het sporttieve vlak! Naast het hardlopen zitten samen ook nog op judo bij Judovereniging Hashi in de Beverwaard!
Tygo zit in de 2e klas van het Maxima college in Ridderkerk en kan ook best genieten van een spelletje Fortnite spelen op de Playstation, naast het judo en het hardlopen.
Kevin zit in de 3e klas van het Zuider Gymnasium en heeft als hobby’s naast het judo en hardlopen, Geometry Dash op z’n tablet spelen, muziek maken en mixen op de pc.

Kevin en Tygo, en de vader van Kevin, Ed op de Randweg in Ridderkerk

De jonge hardlopers – Tygo en Kevin- zijn al in training voor de 18e april. Op zondagochtend stond er samen met de vader van Kevin een rondje van 12 km op het programma! Vanuit de Beverwaard ging het over het fietspad richting Ridderkerk en via Barendrecht weer terug naar de Beverwaard! Een pittig ronde, maar ze willen topfit voor de KiKa Night Run aan de start staan!

Wilt u hen helpen door te sponsoren? Dan kunt u via onderstaande link naar de sponsor pagina gaan om te doneren. Alvast bedankt namens Tygo en Kevin! Maak hét verschil voor kinderen met kanker.

https://www.runforkika.nl/kevin-van-den-berg-nightrun-rotterdam-2020#tab=about

Tekst: RvdB en Beverwaardigheden, foto’s Beverwaardigheden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.