Autobrand Cannenburchstraat vermoedelijk aangestoken

Autobrand aan de Cannenburchstraat
Autobrand aan de Cannenburchstraat

Kort na middernacht van dinsdag op woensdag is er vermoedelijk een auto in brand gestoken aan de Cannenburchstraat. De brandweer was snel ter plaatse om de autobrand te blussen, maar daarop waren er geen mededelingen meer over de oorzaak van de brand.

Vanochtend vroeg ontving de Beverwaardigheden een bericht van een omwonende dat de brand vermoedelijk is aangestoken! Getuigen hebben na de brand een persoon zien wegrennen. Verdere details ontbreken over de oorzaak en/of er bijvoorbeeld onderzoek wordt gedaan. De auto moet als verloren worden beschouwd.

Fotobron: Bewoner Beverwaard

Update 14:30: Vanochtend heeft een speciale eenheid van de politie onderzoek gedaan bij de auto die vannacht in brand stond! Wat de oorzaak is en of er opzet in het spel was dat moet voortkomen uit dit onderzoek. Wel was te zien dat de auto meerdere brandplekken vertoonden. Waarschijnlijk is dit de aanleiding geweest voor verder onderzoek naar de toedracht van de autobrand door de politie!

Misschien zijn er meerdere personen die iets gezien hebben kort na de brand. Bel de politie 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.