30 jaar in Beverwaard is feest bij Ton Schouwenburg Optiek

Ton Schouwenburg Optiek 30 jaar in Beverwaard
Ton Schouwenburg Optiek 30 jaar in Beverwaard

Wie kent de winkel van Ton Schouwenburg Optiek niet. Hij opende op 9 november 1984 zijn winkel aan de Oude Watering in Beverwaard en dat is aankomende maandag precies 30 jaar geleden. Al jaren kunnen de klanten terecht voor een bril, lenzen, en een goed advies.

Op mijn 16e verkocht ik als zaterdaghulp mijn allereerste bril… trots dat ik was! Daarna behaalde ik alle diploma’s die in ‘optiekland’ te behalen waren, inclusief het HBO-diploma Optometrist. Ik ben nog een echte ambachtsman, die elk stukje optiektechniek in de vingers heeft.

Op 9 november 1984 mocht ik Schouwenburg Optiek openen, toen nog Optiek Aktueel. Nog steeds haal ik veel plezier uit dit mooie vak. Ik ga meestal fluitend naar mijn werk en zingend naar huis! Heerlijk vind ik het om met klanten in gesprek te gaan, me te interesseren in wie ze zijn met als doel een perfect op de persoon afgestemde bril of contactlens te adviseren. Mijn team met Ineke, en Illonka denken daar precies hetzelfde over, waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn. Persoonlijk contact, mode en techniek, de perfecte combinatie!”

Schouwenburg viert zijn 30 jarig jubileum in de maanden november en december. Hij heeft een leuke actie voor mensen die langs komen, waaronder ook een korting van 30%, of een grabbelton voor de kinderen. Hij dankt hen ook voor hun vertrouwen in al die jaren!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.