Vrouw ontsnapt aan vallende boom

Omgevallen boom park Schinnenbaan
Omgevallen boom park Schinnenbaan

De wind raasde zaterdagochtend nog steeds door de wijk Beverwaard heen. Deze winterse storm komt wel vaker voor in januari, en dit zorgt vaak voor veel ongemakken. Een daarvan zijn vallende bomen of takken.

In het park aan de Schinnenbaan ging er een boom om. Deze viel dwars over het looppad naast een parkbrug. Twee passanten hoorden de boom kraken, en voordat zij zagen wat er aan de hand was lag de boom al dwars over het looppad.

Kort daarna arriveerde er een vrouw in een scootmobiel die vertwijfeld naar de omgevallen boom keek. Zij had vandaag een engeltje op haar schouders, maar moest door de omgevallen kolos omrijden. Dat was dus op het nippertje, want als zij een minuut eerder gepasseerd was had de boom zeker op haar gevallen.

Het is niet de eerste keer dat op dit gedeelte van het park een boom omvalt. Tijdens de laatste grote storm in 2014 viel er op diezelfde locatie ook al een boom om. Waarschijnlijk heeft de zompige toestand van de grond, door de regenval en in combinatie met de harde wind, er voor gezorgd dat er wederom een boom om is gevallen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.