Bestuurder doorgereden na aanrijding op de Koninginneweg

Een 18-jarige scooterrijdster is in de nacht van maandag op dinsdag ernstig gewond geraakt door een aanrijding op de Koninginneweg in Rotterdam-IJsselmonde. De bestuurder van het andere voertuig is doorgereden. Om precies te zijn gebeurde het ongeval op de kruising van Hoochstratenweg/Roelantweg/Koninginneweg.

Een getuige hoorde rond 01.00 uur een klap en zag de vrouw op de grond liggen. ”De vrouw leek ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht”, vertelde de woordvoerster.

Wat precies is voorgevallen op de Koninginneweg is nog onduidelijk. Het slachtoffer heeft haar verhaal nog niet kunnen doen, maar is volgens de getuige reed een donkerkleurige auto weg van de plek van het ongeval. De politie zoekt nog naar de bestuurder.

Verder valt op te maken dat er weinig remsporen aanwezig waren op het wegdek waar het ongeval plaats had. Wel was er een paaltje omver gereden. De auto moet behoorlijke schade hebben opgelopen aan de voorzijde. Verder is er tot nu toe weinig bekend.

Update; 23:45. Bron meld dat de auto is gevonden, of bestuurder zich gemeld heeft of aangehouden is door de politie is nog niet bekend! 

Heeft u iets gezien van dit ongeval, bel 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0900-7000.

Tekstbron via RTV Rijnmond, fotobron Beverwaardigheden.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.