Verbouwde winkel van Schouwenburg Optiek kan weer jaren mee

 

Verbouwde winkel Ton Schouwenburg
Verbouwde winkel Ton Schouwenburg

Een mooie en lichte uitstraling heeft de winkel van Schouwenburg Optiek na de verbouwing die best wel wat tijd in beslag nam, en al die tijd ging de bediening aan zijn klanten gewoon door.

Een fonkel nieuwe uitstraling heeft de winkel van Ton Schouwenburg in het winkelcentrum aan de Oude Watering. Het interieur is verplaatst, airco ingebouwd, en de vloer is voorzien van parket om maar even een paar dingen op te noemen. De winkel lijkt een stuk ruimer, omdat de ontvangstbalie naar achteren is verplaatst. De werkbank waar men bijvoorbeeld brillen bijstelt is ook zichtbaar. Daar komt nog bij dat er ook nog ruimte was voor een ontvangst zithoek voor de klanten.

Toch verklapt Ton Schouwenburg dat hij heeft overwogen om te verhuizen naar een winkelcentrum verderop in IJsselmonde. Daar heeft hij vanaf gezien, want zijn klantenkring is erg groot, en die klanten komen niet alleen uit de Beverwaard, maar ook van ver daarbuiten, overigens was dat niet de reden om eventueel te verhuizen. Kortom met deze grote verbouwing is de winkel klaar voor de toekomst in het winkelcentrum van de Beverwaard.

Geef een reactie