Maaltijd bezorgers botsen bij Westerflierstraat/Oude Watering

Waar bewoners al bang voor waren gebeurde vanmiddag op het kruispunt Westerflierstraat met het voetpad van de Oude Watering. Een maaltijd bezorger, met een auto, kwam in botsing met een maaltijd bezorger op een scooter. De auto had behoorlijke schade, maar beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

De bestuurder van de scooter nam een kortere weg de wijk uit over de Oude Watering. Daar geld als sinds 2013 een verbod voor scooters en snor-brommers, maar sinds de verbreding van de brug aan de Weldamsingel dit jaar vliegen deze snackvervoerders toch over de Oude Watering richting de andere kant van de A16. Op het kruispunt Westerflierstraat en de Oude Watering is een dode hoek situatie aanwezig, en daar ging het dus fout.

De gemeente heeft de brug kortgeleden wel afgeschermd met hekken, omdat het daar een voetpad betreft, maar dit blijkt dus niet te helpen. Het laatste gedeelte naar de brug toe is ook een voetpad, maar er wordt weinig gehoor gegeven aan deze verkeersmaatregel. Gezien de schade liep het vandaag dus nog goed af .

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.