Nieuw geopend gezondheidscentrum Herenwaard vult jarenlang leegstaande ruimte op bij Keizerswaard

Het Gezondsheidcentrum Herenwaard is onlangs geopend. Het pand met een 2600 vierkante meter tellende vloeroppervlakte stond vanaf het begin van de bouw al die jaren leeg achter het winkelcentrum bij Keizerswaard. Vorig jaar meldde Cortese HealthCare VI een beleggingsfonds gericht op eerstelijns gezondheidscentra om het te verbouwen tot een gezondheidscentrum.

In de maanden daarna werd het pand omgebouwd tot het gezonheidscentrum Herenwaard naast de oogkliniek van Oog op Zuid! Het resultaat mag er zijn! In de donkere ruimtes achter de glazen puien is nu verlichting te zien. Eindelijk zijn de bezoekers, met name aan het Keizerswaard, verlost van die lege ruimtes waar jaren tegenaan werd gekeken als men daar passeerde!

Er zijn daarnu meerdere organisaties in gevestigd, namelijk een Huisartsenpraktijk Herenwaard, deze valt onder Centric Health NL. Het team van praktijk Herenwaard levert huisartsenzorg aan 4900 patiënten!

Daarnaast is er een Fysiotherapie Rijnmond gevestigd met 5 behandelkamers. Rijnmond Fit heeft daar een oppervlakte van 120 vierkante meter tot beschikking. Daar kunnen 150 leden gebruik van maken 24/7 per dag! Een apotheek is daar ook aanwezig, hoewel deze nog niet geheel gereed is! Ook op deze locatie gaat men samenwerken met RondOm Podotherapeuten. Als laatste kan men ook terecht voor een huidbehandeling bij Clinic Huidzorg.

Of er nog een officiële opening op de planning staat voor het nieuwe gezonfdheidscentrum aan de Herenwaard in de nabije toekomst is niet bekend. De ruimte die al die jaren leeg heeft gestaan heeft nu dus eindelijk een bestemming gekregen!