Contact

Heeft u een leuk nieuws bericht over een activiteit of een gebeurtenis in de Beverwaard. Of heeft u een aankondiging daarover. Laat het gerust weten, en mail naar beverwaardigheden@gmail.com

Let op! Foto’s op deze website mogen nooit zonder toestemming gebruikt worden.

6 gedachten over “Contact”

 1. LEUK !!
  Ik zag dat je één van mijn foto’s gebruikt hebt voor de banner boven de site.

  Mocht je nog eens foto’s zoeken, dan kan je ook even kijken op http://rotterdamsebeelden.nl de foto’s staan daar gesorteerd per wijk en in het album van de wijk alfabetisch op straatnaam. Er worden daar nog zeer regelmatig foto’s aan toegevoegd.

  Verder een fijne dag toegewenst !

  Harry

 2. asbest sanering rode kastelenbuurt ( kopers) de eigenaren zijn in de jaren 1997 benaderd door de voormalige eigenaar de nieuwe unie of de huurder hun huis wilde kopen . een hoop mensen hebben dat gedaan in 1999. maar nieuwe unie en nu woonstad rotterdam wisten al in 1994 er een sanering aan zat te komen. heel slim van nieuwe unie /woonstad rotterdam om de huurhuizen dan maar te gaan verkopen . dan liggen we de kosten maar later bij de kopers dan hoeven wij geen tonnen te besteden uit onze eigen zak ! slim hoor van woonstad die nu in 2017 de een deel komt die van 18.000 tot 70,000 uit komt van de kopers !! ik denk van mijn zelf uit dat de overheid hier verantwoordelijk is om dat er al in 1984 bekent was dat asbest kanker verweken was . en in eind jaren 1960 of begin 1970 dat asbest kanker verweken was! door dat er op het nieuws en in de kranten gestaan heeft dat alle mensen die op asbest plaatjes kookte de asbest plaatje moesten weg doen . ik heb dit zelf mee gemaakt met mijn moeder die had dat ook in de keuken en er zullen velen zijn die dat nog weten . dus dat deze huizen toen in 1980 tot 1982 met asbest daken bekleed zijn vind ik al een schade van gemeenten en overheid om dat toe te staan. dat komt dat de overheid te laks is geweest in zijn handelen over dit onderwerp ASBEST!!
  naar mijn mening blijft de overheid verantwoordelijk. voor het probleem Rode Kastelen Buurt!!

Geef een reactie